Home / Blog / Hoe werkt de LubriWatch applicatie?

Hoe werkt de LubriWatch applicatie?

Met de LubriWatch applicatie kunt u eenvoudig en digitaal de gemeten waarden vastleggen en monitoren van uw verspaningsmachine. Bij een verspaningsmachine is de koelemulsie de basis. Daarnaast kunt u ook andere onderdelen inspecteren, meten en vastleggen zoals olie, emulsie batterijen, hydrauliekolie, luchtverzorgingsunit en nog veel meer. In dit blogartikel leggen we u uit hoe de applicatie werkt en hoe u de metingen kunt vastleggen.

Op welke apparaten werkt LubriWatch?

De applicatie hoeft niet gedownload te worden in de Apple store of Google Play en kan op elk mobiele apparaat gebruikt worden met internet toegang. Denk hierbij aan een telefoon, tablet, laptop of desktop computer.

De applicatie wordt namelijk geopend via een internetbrowser. U kunt vanuit daar een snelkoppeling maken voor op uw mobiele apparaat. 

Hoe kom ik eenvoudig bij de juiste machine en/of meetpunt?

Door het scannen van de QR-code die bij de machine hangt of door de machine handmatig op te zoeken in de applicatie kunt u eenvoudig op 2 manieren bij de juiste machine en/of meetpunt komen in de applicatie.

In het CMS systeem kunt u als beheerder zelf de meetpunten en machines instellen. 


QR-code scannen

Bij de machine kunnen twee soorten QR-codes hangen: machine of meetpunt specifiek. Deze QR-code is door middel van de camerafunctie in de applicatie te scannen. Wanneer het gescand is komt u direct in het juiste formulier.

Machine handmatig opzoeken

Naast het scannen van de QR-code is de machine ook handmatig op te zoeken in de applicatie. Wanneer u de machine heeft gevonden kunt u naar het specifieke meetpunt gaan en komt u in het juiste formulier.


Waarden invullen en monitoren

Nadat u de juiste machine en meetpunt heeft gevonden kunt u de gemeten waarde invullen. Alle ingevulde waarden worden zorgvuldig bewaard. De beheerders kunnen deze waarden terug vinden in de backend of via het dashboard.


Demo aanvragen
Wilt u de LubriWatch applicatie graag uitproberen of wilt u meer weten over de applicatie?
Vraag een demo aan of neem vrijblijvend contact met ons op.