Home / Blog / Wij laten graag zien hoe de Lubriwatch applicatie werkt!

Wij laten graag zien hoe de LubriWatch applicatie werkt!

De nieuwe LubriWatch applicatie is speciaal ontwikkeld om de staat van de koelemulsie in verspaningsmachines binnen bedrijven te bewaken. 

Om u geheel vrijblijvend kennis te laten maken met de mogelijkheden en voordelen ervan, komen wij graag bij u langs om ter plekke in uw fabriek de applicatie te demonstreren. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u zelf ervaart hoe deze app werkt en beantwoorden graag uw vragen.


Vriendelijk in gebruik

Er wordt tijdens de demonstratie getoond hoe door het scannen van een QR code eenvoudig en digitaal relevante waarden van de machines in het machinepark, gemeten en vervolgens centraal en overzichtelijk vastgelegd kunnen worden. Een pilot om de effectiviteit zelf te ervaren behoort tevens tot de mogelijkheden.


Bij de totstandkoming van de applicatie is nauw samengewerkt met gebruikers. Dit maakt dat de applicatie op de gebruiker is afgestemd. Handelingen die nodig zijn voor het gebruik van de applicatie kunnen op deze manier snel eigen gemaakt worden.


Demo aanvragen

Is uw interesse gewekt in deze kostenbesparende applicatie? Wilt u met eigen ogen zien wat de applicatie doet? Wenst u op basis van wat u te zien krijgt prijsinformatie over het gebruik deze applicatie binnen uw bedrijf?


Vraag dan geheel vrijblijvend via bijgaande link een demonstratie aan. Wij nemen contact met u op om de demonstratie te plannen en uw bedrijf te bezoeken.