Home / Cases / De Rooy Slijptechniek gebruikt Lubriwatch applicatie

De Rooy Slijptechniek gebruikt LubriWatch applicatie

Bij de firma De Rooy Slijptechniek in Nuenen, een hightech bedrijf dat gespecialiseerd is in slijpen, frezen en meten van grote, nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardige producten, is de Lubriwatch haar applicatie naar tevredenheid geïmplementeerd. 

Het familiebedrijf, dat 80 medewerkers telt, staat bekend om haar precisie. Het uitgebreide machinepark dat bestaat uit machines om te frezen, vlakslijpen, rondslijpen en te meten wordt door vakkundig personeel bediend.

De Rooy slijptechniek


Hoogwaardige kwaliteit

Het waarborgen van een goede kwaliteit is in alle stadia van de het productieproces essentieel. De LubriWatch applicatie draagt hiertoe bij. Het helpt de medewerkers om de staat van de koelemulsie van de verschillende verspaningsmachines te monitoren, vast te leggen en te optimaliseren. Daarnaast wordt door deze applicatie uiterst overzichtelijk historie opgebouwd. 

Tevens wordt de applicatie voor iedere andere machine gebruikt waar regelmatig controles uitgevoerd moeten worden om processen en kwaliteit te verbeteren. Het grote voordeel hierbij is dat alle meetwaarden die voor de specifieke processen relevant zijn in deze ene applicatie zijn ondergebracht. Het centraliseren van meetgegevens draagt bij aan grotere efficiency doordat het veel tijd bespaart en voorkomt dat er onnodig fouten gemaakt worden en daarmee onnodige kosten bespaart.


Wilt u ook meetgegevens van uw (verspanings)machines centraal vastleggen, meer overzicht en historie opbouwen van relevante meetgegevens?

Bent u geïnteresseerd in een demonstratie van de Lubriwatch applicatie? 


Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag ook uw bedrijf bezoeken om u en uw bedrijf te leren kennen en de applicatie te demonstreren.