Home / Cases / PhPlus Solution

PhPlus Solution, een partner die alles weet van koelemulsie


Over PhPlus Solution

PH Plus Solution is als facilitair totaalaanbieder een adres voor de ondernemer die efficiënt en snel geholpen wil worden als het gaat om industriele reiniging, preventie, onderhoud en smeertechnisch onderhoud. 

Naast de industriële reiniging en machinereiniging is PhPlus Solution ook specialist in het waarnemen, schoonhouden, instellen, onderhouden van verspaningsmachines. Vooral als het gaat om de koelemulsie is er veel kennis in huis en werkt PhPlus Solution onafhankelijk met meerdere olie leveranciers


Gebruik LubriWatch

PhPlus Solution is bij meerdere gerenommeerde verspaningsbedrijven op verzoek van de betreffende bedrijven gestart met het gebruik van de LubriWatch applicatie. Men wil graag inzichtelijk hebben hoe de koelemulsie zich gedraagd. Daarom doet PhPlus Solution periodiek naar behoefte van de klant metingen en controles en voegt de waardes toe aan de applicatie. 


Overzicht

Na een periode van waardes toevoegen presenteert PhPlus Solution overzichten met de gecontroleerde machines en de waardes. Dit geeft een goed beeld over hoe de kwaliteit van de koelemulsie zich gedraagd en hoe deze op een goede manier ingesteld kan worden. Zo kan de standtijd van de koelemulsie verlengd worden. Beter voor machine, product en kosten.