Home / Cases

LubriWatch Cases

Hier vindt u praktijkcases waar de LubriWatch applicatie voor gebruikt kan worden en klanten die onze applicatie dagelijks gebruiken. 

FenS

Leverancier van smeermiddelen, vloeistoffen, precisiereinigers en metaalbewerkingsvloeistoffen de firma FenS in Goes maakt sinds kort gebruik van de Lubriwatch applicatie.

De Rooy Slijptechniek gebruikt Lubriwatch applicatie

Bij de firma De Rooij Slijptechniek in Nuenen, een hightech bedrijf dat gespecialiseerd is in slijpen, frezen en meten van grote, nauwkeurige en kwalitatief hoogwaardige producten, is de LubriWatch applicatie naar tevredenheid geïmplementeerd.

PhPlus Solution

Naast de industriële reiniging en machinereiniging is PhPlus Solution ook specialist in het waarnemen, schoonhouden, instellen, onderhouden van verspaningsmachines. Vooral als het gaat om de koelemulsie is er enorm veel kennis in huis en werkt PhPlus met vele olie leveranciers.

VDL ETG Eindhoven

De afgelopen maanden is een team van engineers bezig geweest om de verspaningsmachines in de LubriWatch database te plaatsen en vullen dagelijks de waardes. Nu is al zichtbaar hoe waardevol de applicatie is.