Home / Cases / Case FenS

FenS gebruikt de LubriWatch applicatie


Toeleverancier vloeistoffen verspaningsindustrie werkt met LubriWatch applicatie

Leverancier van smeermiddelen, vloeistoffen, precisiereinigers en metaalbewerkingsvloeistoffen de firma FenS in Goes maakt sinds kort gebruik van de LubriWatch applicatie. Het team van specialisten gebruikt de applicatie om bij klanten zelf metingen te kunnen uitvoeren en de staat van de geleverde producten in het eigen laboratorium te meten, historie op te bouwen en controles uit te voeren.


Onafhankelijk

De LubriWatch applicatie is onafhankelijk. Dat betekent dat elke toeleverancier van smeermiddelen, koelemulsies en andere essentiële vloeistoffen die toegepast worden voor optimalisatie van productieprocessen in de maakindustrie de applicatie zou kunnen gebruiken.

Daarnaast geldt hetzelfde voor de maakindustrie zelf. De applicatie is geschikt voor elk productiebedrijf dat verspanings- of andere machines gebruikt en data wil meten, centraal wil vastleggen en historie wil opbouwen ten behoeve van de efficiency binnen het productieproces.

Efficiency

De praktijk leert dat door de applicatie te gebruiken, er meer inzicht ontstaat over de effecten van omgevingsfactoren op de staat van de geleverde producten. Hierdoor kan waar nodig geanticipeerd worden op deze factoren, teneinde het productieproces te optimaliseren.


Wilt u ook meetgegevens van uw (verspanings)machines centraal vastleggen, meer overzicht en historie opbouwen van relevante meetgegevens?

Bent u geïnteresseerd in een demonstratie van de Lubriwatch applicatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag ook uw bedrijf bezoeken om u en uw bedrijf te leren kennen en de applicatie te demonstreren.